IVO Set škrabiek - na zemiaky, paradajky, julienne IVO - 21191

15.9 €

Celokovová škrabka na zemiaky - švajčiarska kvalita Celokovové škrabky na zemiaky, paradajky, julienne, umožňujúce vykonávanie pohybu súbežne so spracovávanými potravinami.

Podobné produkty

Celokovová škrabka na zemiaky - švajčiarska kvalita Celokovové škrabky na zemiaky, paradajky, julienne, umožňujúce vykonávanie pohybu súbežne so spracovávanými potravinami.
15.9 €
Krájač Julienne z radu Gentle od spoločnosti Westmark v elegantnom čiernom prevedení sa skvele hodí na krájanie jemných prúžkov zeleniny, na zdobenie polievok či prípravu jedál v panvici wok. Vďaka ostrým zubom je možné zeleninu nakrájať na prúžky počas chvíľky...
5.99 €
Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod. Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vhodná do umývačky. 3 roky záruka.
4.1 €
Celokovový strúhač na jemné prúžky - julienne - od švajčiarskej značky Victorinox Materiál: nehrdzavejúca oceľ
7.5 €
Syrový snack Just Cheese sú lyofilizované chrumkavé syrové guľôčky, ktoré vás okúzlia svojou autentickou chuťou. Majú vysoký obsah bielkovín, ktoré podporujú rast a udržanie svalov, ale aj zdravie kostí. Môžete si ich vychutnať samostatne ako snack len tak...
1.6 €
Nerezová nožíková závesná škrabka na zemiaky s plastovou rukoväťou. dĺžka: 18,5 cm čepeľ: 8 cm hmotnosť: 33 g farba: čierna čepeľ možno vymeniť z ľavej strany na pravú stranu
7.29 €
Vynikajúca pre ľahké čistenie zemiakov, zeleniny a pod. Vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Vhodná do umývačky. 3 roky záruka.
2.49 €
Kvalitná škrabka značky Leifheit tvaru Y pre ľahké očistenie a olúpanie zemiakov a zeleniny. Pohodlná manipulácia vďaka dvojzónovej rukoväti. Ostrá a robustná čepeľ.
5.49 €