Hojnost - Yotam Ottolenghi,Dagmar Eisenmannová

18.95 €

Yotam Ottolenghi sa po úspechu svojich reštaurácií a kníh radí k svetovým kulinárskym špičkám. Slávu mu prináša nielen písanie o jedle, ale aj osobitý prístup k vareniu zeleninových jedál. V knihe nájdete 120 jedinečných zeleninových receptov. Je možné, že obráti naruby aj váš pohľad na gastronómiu, v ktorej ste si doteraz nevedeli predstaviť jedlo bez mäsa. Yotamova fantázia a inšpirácia má korene v rodnom prostredí, Stredomorí, a je obohatená zážitkami zo svetových miest, kde žil alebo pracoval. U nás je autor známy mimo iného z programov Stredomorská kuchyňa s Yotamom Ottolenghim a Jeruzalem na tanieri, ktoré vysielala TV Paprika. Ponorte sa do fascinujúceho sveta zeleniny - naozajstným lahôdkam a hojnosti chutí vedie cesta iba cez skvelú kuchyňu Yotama Ottolenghiho.

Podobné produkty

"Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale...
18.95 €
Jednoduché jedlo môže pre vás znamenať super rýchle jedlo, také, ktoré je na stole za pár minút alebo na ktoré potrebujete iba pár surovín. Niekto ocení, že časť prípravy sa dá urobiť vopred a pri podávaní ide všetko hladko. Nie je na zahodenie, keď sú v recepte...
23.66 €
Yotam Ottolenghi sa po úspechu svojich reštaurácií a kníh radí k svetovým kulinárskym špičkám. Slávu mu prináša nielen písanie o jedle, ale aj osobitý prístup k vareniu zeleninových jedál. V knihe nájdete 120 jedinečných zeleninových receptov. Je možné, že...
18.95 €
Poznávacím znakom novej série Ottolenghi Testovacej kuchyne (OTK) sú nápadité riešenia. Táto pestrofarebná kuchárka od osvedčeného tímu vynikajúcich spolupracovníkov Yotama Ottolenghiho túto edíciu začína: neodolateľné recepty pre domáce príležitosti, ktoré...
22.66 €
Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o surovinách a varení, fotografiami a grafikou.......
18.95 €
Když začnete vařit podle této vietnamské kuchařky, zjistíte, že potřebujete jen hrstku surovin a pak se budete snažit vyvážit sladkou, kyselou, slanou, hořkou, ostrou a umami chuť. Mnoho receptů je pro každodenní vaření - od rychlých polévek po pokrmy sdílené...
23.66 €
Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou....
16.1 €
Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť......
23.66 €
Či už ste začiatočníci alebo ostrieľaní výrobcovia cukroviniek, kniha vám poskytne odborné rady, ktoré vám budú dobrou inšpiráciou a uspokoja váš maškrtný jazýček. V úvode nájdete základy prípravy bonbónov: všetko čo potrebujete vedieť o pomôckach, surovinách...
14.2 €