Rozohriať, vylejt, nechať vychladnúť, ohobľovať. Rozčúliť sa, že to nejde, zašpiniť tonu riadu. Vzdať to a čokoládu radšej zjesť . Taký bežný postup prípravy čokoládových hobliniek.
Alebo si ich kúp a ušetri si čas aj nervy . Nie je zač!
Čokoládové hoblinky potrebuješ:
ak chceš kvalitnú bielu a horkú čokoládu,
miluješ vôňu a chuť karamelu,
než niečo zješ, tak to musí nejako vyzerať,
nechce sa ti strúhať čokoláda,
dávaš si kaše a müsli (nielen) na raňajky,
radšej necháš špinavú prácu na nás.
Zloženie
cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka, laktóza, kakaová hmota (obsah kakaovej sušiny min. 30 %), koncentrát zo svetlice farbiarskej a citrónu, emulgátor: slnečnicový lecitín, prírodná vanilková aróma, prírodná aróma, koncentr ríbezlí a jablká
Nutričné hodnoty
energie 2249 kJ / 542 kcal, bielkoviny 4,2 g, sacharidy 63 g (z toho cukry 62 g), tuky 30 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 17 g), vláknina 0,5 g, soľ 0,2 g
Skladovanie
Drž na suchu, v tme, dobre uzavreté a pri teplotách od 12 °C do 20 °C. Čo znamená, že v chladničke je veľmi vlhko, na parapete slnka, v mrazničke zase zima – ale v špajze je to akurát.
Upozornenie
Uchovávaj mimo dosahu detí.
Alergény
Výrobok obsahuje mlieko , mliečnebielkoviny a laktózu . Môže obsahovať stopy vajec , sóje , škrupinovýchplodov , arašidov a cereálií obsahujúcich lepok .
Čokoláda s karamelovou príchuťou (hoblinky) Rozohriať, vylejt, nechať vychladnúť, ohobľovať. Rozčúliť sa, že to nejde, zašpiniť tonu riadu. Vzdať to a čokoládu radšej zjesť . Taký bežný postup prípravy čokoládových hobliniek. Alebo si ich kúp a ušetri si čas...
Čokoláda s karamelovou príchuťou (hoblinky) Rozohriať, vylejt, nechať vychladnúť, ohobľovať. Rozčúliť sa, že to nejde, zašpiniť tonu riadu. Vzdať to a čokoládu radšej zjesť . Taký bežný postup prípravy čokoládových hobliniek. Alebo si ich kúp a ušetri si čas...
Čokoláda s karamelom (hoblinky) Rozohriať, vylejt, nechať vychladnúť, ohobľovať. Rozčúliť sa, že to nejde, zašpiniť tonu riadu. Vzdať to a čokoládu radšej zjesť . Taký bežný postup prípravy čokoládových hobliniek. Alebo si ich kúp a ušetri si čas aj nervy ....
Čokoláda s karamelom (hoblinky) Rozohriať, vylejt, nechať vychladnúť, ohobľovať. Rozčúliť sa, že to nejde, zašpiniť tonu riadu. Vzdať to a čokoládu radšej zjesť . Taký bežný postup prípravy čokoládových hobliniek. Alebo si ich kúp a ušetri si čas aj nervy ....
Tyčinka bohatá na proteíny a na sacharidy, konzumujte do 30 minút po námahe. V závislosti od intenzity tréningu ju môžete doplniť regeneračným nápojom.
Biela čokoláda s karamelom Lahodná biela čokoláda. Jemne sa rozpúšťa a zanecháva dlhotrvajúcu excelentnú chuť s jemným karamelovým odtieňom. Dokonale vyvážená sladkosť sa snúbi s mliečnymi a karamelovými tónmi. Čo s ňou? Táto biela čokoláda s karamelom je vhodná...
Biela čokoláda s karamelom Lahodná biela čokoláda. Jemne sa rozpúšťa a zanecháva dlhotrvajúcu excelentnú chuť s jemným karamelovým odtieňom. Dokonale vyvážená sladkosť sa snúbi s mliečnymi a karamelovými tónmi. Čo s ňou? Táto biela čokoláda s karamelom je vhodná...
Whey Protein 80 je prémiový proteín v podobe nedenaturovaného srvátkového koncentrátu. Vyrába sa z mlieka voľne pasúcich kráv, kŕmených prevažne trávou (grass feed). V jednej dávke obsahuje vysoký podiel bielkovín, ktoré podporujú rast a udržanie svalov, ale...