Technika 7 - učebnica - Ľubomír Žáčok,Mária Vargová

9.88 €

V novej učebnici techniky si žiaci osvoja teoretické vedomosti z oblasti grafickej komunikácie v technike, oboznámia sa s rôznymi druhmi technických materiálov (drevo, kov, plasty, sklo, guma, textil, kompozity) a s pracovnými postupmi pri ich spracovaní (rezanie, dlabanie, vŕtanie, lepenie, plátovanie, pilovanie, nitovanie, ohýbanie, tvárnenie, spájanie). Učebnica obsahuje aj informácie o práci so strojmi a zariadeniami používanými v domácnosti a oboznamuje žiakov s možnosťami uplatnenia na trhu práce.

Podobné produkty

V novej učebnici techniky si žiaci osvoja teoretické vedomosti z oblasti grafickej komunikácie v technike, oboznámia sa s rôznymi druhmi technických materiálov (drevo, kov, plasty, sklo, guma, textil, kompozity) a s pracovnými postupmi pri ich spracovaní (rezanie,...
9.88 €
Prostredníctvom novej učebnice techniky si žiaci osvoja základné užívateľské zručnosti v rôznych oblastiach ľudskej činnosti. oboznámia s pojmom technika a s vplyvom techniky na život jedinca v spoločnosti. Zistia, ako sa rozvíjali remeslá v minulosti a aké...
9.88 €
V novej učebnici techniky žiaci nájdu nielen teoretické vedomosti, ale aj praktické námety výrobkov, ktoré budú zhotovovať na vyučovacích hodinách. V prvej časti učebnice sa zoznámia s históriou techniky vo svete a na Slovensku. Oboznámia sa tiež s grafickou...
9.88 €
Učebnica Hravá technika 8 ponúka žiakom užitočné vedomosti z oblasti elektrotechniky. Ôsmaci sa oboznámia s princípom fungovania elektrických spotrebičov (zistia, čo ukrýva vnútro žehličky, spoznajú, ako funguje elektrický motor...) a nahliadnu aj do sveta...
9.88 €
Učebnica Hravá technika 9 ponúka žiakom užitočné vedomosti z oblasti bytových inštalácií a strojového opracovania materiálov. Deviataci sa oboznámia s princípom plynoinštalácie, vodoinštalácie, kanalizácie, kúrenia či klimatizácie a dozvedia sa viac o metódach...
9.88 €
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov...
26.6 €
Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý...
26.6 €
Učebnica zoznámi žiakov nielen s postupom výroby sadrokartónu, vstupnými surovinami, ale aj základnými systémami suchých technológií či už postupom montáže stien, podhľadov, suchých podláh, príp. vytvorením obytného podkrovia zo sadrokartónu. Montáž sadrokartónových...
26.6 €
Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového...
26.6 €