Kuchynský nôž na pečivo so zahnutou rukoväťou Vitility VIT-70210130

19.99 €

Nôž na pečivo pre pohodlné krájanie chleba, bagiet. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie pri krájaní. Ergonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.

Podobné produkty

Nôž na tvrdé syry na ich pohodlné krájanie. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie. Ergonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.
19.99 €
Kuchynský nôž radu All Vitility so zahnutou rukoväťou je vhodný na krájanie mäsa s minimálnym úsilím. Uhlová rukoväť drží ruku, zápästie a rameno v prirodzenej (anatomickej) polohe, ktorá zabraňuje nadmernému namáhaniu zápästia a s tým súvisiacim bolestiam...
19.99 €
Nôž na pečivo pre pohodlné krájanie chleba, bagiet. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie pri krájaní. Ergonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.
19.99 €
Zeleninový nôž na pohodlné krájanie zeleniny. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie pri krájaní. Egonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.
19.99 €
Nôž na tvrdé salámy, klobásy či syry na ich pohodlné krájanie. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie. Ergonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.
19.99 €
Univerzálny, multifunkčný otvárač 5v1 môže byť použitý jednoducho a s menším úsilím na otvorenie plechovky, konzervy, kompótu, sklenenej fľaše s korunkovým uzáverom aj PET fľaše. Otvárač má ergonomickú rukoväť na pevné uchopenie.
8.49 €
Ostrá čepeľ otvárača bez námahy prereže blistrové obaly. Na zadnej strane je tlačidlo, ktoré stlačí čepeľ dovnútra alebo von jedným stlačením. Používanie otvárača je bezpečné, pretože hrot čepele vychádza z otvárača iba minimálne, užívateľ sa prakticky nemôže...
13.49 €
Multifunkčný otvárač Handy umožňuje otváranie nádob, plechoviek s očkom a fliaš bez vynaloženia námahy a veľkej sily. Môžete s ním otvárať rôzne nádoby alebo fľaše, je variabililný vďaka svojmu rozširujúcemu sa tvaru. Na konci je háčik na otvorenie plechovky...
9.49 €
Multifunkčné nožnice sú vďaka silným nožom vhodné na viacero účelov. Nožnice je možné použiť na strihanie papiera, plastu, krájanie kuracieho mäsa, rebier i na lúskanie orechov. Po rozložení na dva nože ich využijete aj na lúpanie šupiek či krájanie zeleniny....
13.99 €