Kuchynský nôž na zeleninu so zahnutou rukoväťou Vitility VIT-70210120

19.99 €

Zeleninový nôž na pohodlné krájanie zeleniny. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie pri krájaní. Egonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.

Podobné produkty

Nôž na tvrdé syry na ich pohodlné krájanie. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie. Ergonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.
19.99 €
Kuchynský nôž radu All Vitility so zahnutou rukoväťou je vhodný na krájanie mäsa s minimálnym úsilím. Uhlová rukoväť drží ruku, zápästie a rameno v prirodzenej (anatomickej) polohe, ktorá zabraňuje nadmernému namáhaniu zápästia a s tým súvisiacim bolestiam...
19.99 €
Nôž na pečivo pre pohodlné krájanie chleba, bagiet. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie pri krájaní. Ergonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.
19.99 €
Zeleninový nôž na pohodlné krájanie zeleniny. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie pri krájaní. Egonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.
19.99 €
Nôž na tvrdé salámy, klobásy či syry na ich pohodlné krájanie. Zahnutá rukoväť pre menšie úsilie. Ergonomicky tvarovaný na pohodlné uchopenie.
19.99 €
Univerzálny, multifunkčný otvárač 5v1 môže byť použitý jednoducho a s menším úsilím na otvorenie plechovky, konzervy, kompótu, sklenenej fľaše s korunkovým uzáverom aj PET fľaše. Otvárač má ergonomickú rukoväť na pevné uchopenie.
8.49 €
Otvárač na konzervy a plechovky vám umožní otvoriť plechovku/konzervu s očkom takmer bez námahy a s menšou silou. Otvárač na konzervy má širokú rukoväť, na držanie držiaka nepotrebujete jemné motorické schopnosti. Rukoväť má tiež protišmykovú štruktúru, vďaka...
8.49 €
Doštička má dva uhlové rohy so zvýšenými výstupkami po stranách. To umožňuje napr. natrieť na chlieb maslo či nátierku jednou rukou a zaisťuje, aby chlieb nekĺzal. Predná strana doštičky môže byť umiestnená cez okraj stola alebo pultu, takže nemôže počas použitia...
17.99 €
Existujú samostatné otvárače na fľaše a plechovky, ale značka VITILITY ponúka otvárač 3v1. Ten vám umožní otvárať fľaše so skrutkovacím uzáverom, korunkovým uzáverom či plechovky. Otvárač má ergonomický dizajn, padne pohodlne do ruky a na otvorenie fľaše alebo...
9.49 €